Конгресът на БСП – рецитал на тема „Борисов и ГЕРБ“ - 24novini.bg

Конгресът на БСП – рецитал на тема „Борисов и ГЕРБ“

27.01.2019 | 09:31
(0 гласа)

Конгресът на БСП се превърна в рецитал на дуета Нинова – Йончева на тема „Бойко Борисов и ГЕРБ“, смята народният представител от ГЕРБ Димитър Главчев.

 

Това е, защото няма каква политика да предложат те, коментира той.

 

Йончева беше героизирана заради обвиненията, но не само срещу нея има такива. Освен всичк, тя се превърна в сериозен кандидат за председател на БСП, защото Йончева обедини присъстващите както Нинова не успя, изрази мнение Главчев.

Не мисля, че БСП ни дишат във врата с посланията, които отправят, заяви Главчев по повод социологически проучвания, според които ГЕРБ са след БСП.

Те представят Визия за България с 2 години закъснение след парламентарните избори. Очаквам платформата за европейските да я представят след май, пошегува се Димитър Главчев.

 

Той заяви, че думите на премиера за сините и червените лампички са били, за да се припомнят основите на ГЕРБ – работа за хората и спазване на закона и това да се види.

Нормално е преди състезание да има надъхване, заяви Главчев като от думите му стана ясно, че визира и събитието на ГЕРБ от миналата седмица и конгреса на БСП от вчера.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...