Изтриха предизборния фейсбук профил на Фандъкова - 24novini.bg

Изтриха предизборния фейсбук профил на Фандъкова

В петък от профила ни отговориха, че са страница за кампанията на Йорданка Фандъкова през 2019г., но днес вече не съществува. В петък от профила ни отговориха, че са страница за кампанията на Йорданка Фандъкова през 2019г., но днес вече не съществува.
Мария Йорданова 23.01.2019 | 19:00
(1 глас)

Предизборният фейсбук профил на столичния кмет Йорданка Фандъкова беше закрит в началото на тази седмица. 

 

 

В профила с потребителско име "Йорданка Фандъкова за кмет през 2019г." се публикуваха различни дейности, които кметът на София предприема преди местните избори през 2019 г. В последните дни, преди да бъде изтрит, профилът стана смехотворен. В него се намираха публикации за глоби за стоящите отляво на ескалаторите, намаляване броя на бездомните кучета, както и за пречистватели за въздух в класните стаи. 

Имаше и публикация за новите автобуси, които ще допринесат за по-чист въздух.

На въпрос дали е истински профил на Фандъкова или е шега, в която има истина, получихме отговор, че

това е страница за кампанията на кмета. 

Миналият петък профилът публикува мярка срещу хората, стоящи отляво на ескалаторите. От началото на 2020г. бяха предвидени глоби - за първо нарушение 50лв, за второ нарушение 100лв, за трето нарушение 250лв, а при четвърто нарушение 

40 часа обществено полезен труд на строежа на Трети метродиаметър.

 

Снимка: С глобите за хората, стоящи отляво на ескалаторите, предизборният профил на Фандъкова твърди, че ще въведе ред в София. 

Ден по-рано, в четвъртък, Фандъкова предизборно реши да намали броя на бездомните кучета до под 100, като 

забрани питбулите.

Снимка: За да намали броя на кучетата под 100 броя, Фандъкова реши да забрани питбулите и да криминализира неизхвърлените екстременти.

Преди това, забавният профил беше публикувал нов метод за справяне с мръсния въздух в училище, а именно - 10 хил. пречиствателя за въздух. Предвиден беше по един за всяка класна стая.

Снимка: Ключова инициатива за ГЕРБ през 2019г. ще бъде  във всяка класна стая да има по един филтър за фини прахови частици.

Решението явно е дошло, след като Фандъкова реши да "проветри" столицата с изграждането на Софийския плавателен канал

Самата Фандъкова не е коментирала профила, но в свое интерво пред БНТ заяви, че до няколко месеца ще реши дали да се кандидатира. Дали профилът ще се появи отново след решението й, предстои да видим. 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...