Борисов и Радева в спор коя е първа дама - 24novini.bg

Борисов и Радева в спор коя е първа дама

Румен и Десислава Радеви Румен и Десислава Радеви
21.01.2019 | 10:30
(1 глас)

"Или първата дама излиза, нахейтва ви и трябва Тома Биков да излиза дежурен веднага да отговаря същото. Ми напомнете как се возеха на мотори, на еди какво си, то е ясно...". Това са точните думи на премиера Бойко Борисов, който вчера говори пред актива на ГЕРБ на предизборна среща на партията.

 

 

Половинката на президента Радев - Десислава, написа във Фейсбук:

"Това надминава и най-смелите фантазии.

Лидерът на управляващата партия да се занимава със съпругата на президента при откриване на предизборната им кампания. Съзирам причинена болка. На подсъзнателно ниво  Не разбирам каква е моята вина.

"Изпуснати" реплики от типа "Казвам ти, куме - сещай се снахо" ме навеждат на мисълта, че в предстоящата надпревара ще има най-вече нападки срещу президента, вместо истинско политическо състезание. Дано греша! Щото иначе се чудя как ли ще надградят говоренето по мой адрес до изборите?! Всъщност винаги може още...".

Днес обаче в студиото на Нова телевизия еврокомисарят Мария Габриел обясни, че премиерът на е имал предвид Радева в речта си. Разбра се, че ставало въпрос за Елена Йончева - която беше дългогодишна приятелка на премиера Сергей Станишев.

"След като се оказа, че "първата дама" била Елена Йончева,

не ми остава нищо друго освен да ближа горко раните на нараненото си его чрез хубава музика", написа днес Радева отново на фейсбук страницата си.

 "Животът е един от най-сложните (по Л.Дилов-син)", завършва поста си тя.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...