Борисов: Ако не смe ние и Патриотите, има риск за евроатлантизма - 24novini.bg

Борисов: Ако не смe ние и Патриотите, има риск за евроатлантизма

Бойко Борисов на форума на ГЕРБ в НДК - "дрънкане на оръжията" преди конгреса на БСП другата седмица Бойко Борисов на форума на ГЕРБ в НДК - "дрънкане на оръжията" преди конгреса на БСП другата седмица
20.01.2019 | 13:45
(0 гласа)

"Недай Боже да има друго управление извън нашето с патриотте, ще бъде голям риск за евроатлантическото бъдеще на България", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборната конференция на партията, която се провежда в НДК.

 

"Всеки, който е бил в европейските институции или поне малко разбира от европейска политика, знае, че тя се води на много нива и често получаваш уязвимост за съвсем друго нещо", обясни Борисов. Държавите, които дават големите пари в Европа: Германия, Франция, имат свои изисквания, посочи той.

Той благодари на ДПС за подкрепата за преговори за Ф-16.

За другото не ни подкрепят, посочи лидерът на ГЕРБ.

"Никога икономиката на САЩ не е била в по-добро състояние от сега. В същото време никога не е била в такова бюджетно затруднение. Германия се къпе в пари, но и тя е в тежки сътресения. Франция, Италия, Белгия … Значи нещо има, което трябва да променим. Не трябва да седнем на мисълта – да, имаме здрави структури. Трябва да продължим да работим", призова Борисов. Той подчерта, че ПП ГЕРБ е направила толкова много, трябва да има високо самочувствие. Според него в партията обаче няма съпротивителна сила да реагира на упреците от опонентите.

"Избиват ви зъбите с фалшива новина и не отговаряте", упрекна той представители на партията.

"Трябва да търся кметове, министри, за да излязат да защитят по дадена тема какво се прави. При министрите е същото – всекидневно работя с Дончев и Горанов – те оправят нещата", твърди още в речта си премиерът Бойко Борисов.

"Със скоростта на Ф-16 ГЕРБ към нова победа", призова кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов.

Заради форума на ГЕРБ днес в НДК, районът наколо е блокиран. От ранната сутрин до следобеда са забранени престоят и паркирането на столичния булевард "Витоша" между бул. "Патриарх Евтимий"  и бул. "Пенчо Славейков".

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...