ВМРО: Нашият Джамбазки е в Топ 10 на Европарламента (ВИДЕО) - 24novini.bg

ВМРО: Нашият Джамбазки е в Топ 10 на Европарламента (ВИДЕО)

18.01.2019 | 15:30
(0 гласа)

За ВМРО е много важно преференциите да бъдат изчистени по начин, по който хората да не могат да се объркват и да има реален избор, каза за 24novini.bg Юлиан Ангелов от ВМРО.

 

Трябват мерки да не се припокриват номерата на бюлетините с номерата на префернциите,

настоя той. Коалицията на Обединените патриоти още няма окончателно решение по този въпрос и той още се обсъжда. Ще се събере парламнтарната група и на заседанието й ще решим, каза Ангелов.

Припомняме, че има предложение на Патриотите изобщо да няма номера на бюлетините, но това според експертите ще забави много времето за гласуване. 

Още няма окончателна позиция на Патриотите и по въпроса да се оглавяват ли социологическите проучвания в деня на вота. "И в двата варианта - да има или да няма социология в деня на изборите, има и добри и лоши неща. Така или иначе медиите намират начин да съобщят прогнозните резултати, така че и в момента има социология в деня на вота. Лошото е, че

част от агенциите, хора, които желаят да манипулират вота, могат да влияят на хората.

Това също е нещо, което трябва да се прецени: доколко може да повлияе на един изборен резултат и да промени реално вота", коментира Ангелов.

За момента в коалицията на ОП не са имали разногласия по определени предложения, каза Ангелов. Патриотите търсян начин да се явят обединени и да имат представители в Европарламента. "И в момента

един от най-разпознаваемите депутати в ЕП е Ангел Джамбазки от ВМРО",

каза Ангелов.

По думите му той е в Топ 10 на целия европарламент. За нас е важно той отново да намери място в ЕП, защото е човек, който защитава национални интереси и от това България ще спечели, не само ние Патриотите.

 

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...