Марешки обвини ВМРО в искане на подкуп - 24novini.bg

Марешки обвини ВМРО в искане на подкуп

17.01.2019 | 10:00
(0 гласа)

Заместник-председателят на Народното събрание и лидер на партия „Воля“ Веселин Марешки обвини депутатът от ВМРО Александър Сиди, че е искал подкуп, за да остави човек на високопоставена държавна работа. 

 

По-рано пред бТВ Марешки показа документ с признания на бивш главен директор на Басейнова дирекция, който казва, че Сиди е искал по 10 000 лева на месец, за да може мъжът да запази поста си.

 

От параламентарната трибуна Марешки обвини и лидерът на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов, че е архитект на престъпната група за купуване на българско гражданство.

Той заяви, че се противопоставя на думите на Каракачанов по повод Войводиново.
Ние се противопоставяме на този език на псевдополитицици, попаднали за кратко в управлението, които се опитват да създадат проблем, който не може да предвидим до къде ще стигне, каза Марешки.

Да мечтаеш 20 год да влезеш във властта и когато стане това не е повод да лепиш етикети, предупреди той вицепремиерът.

Всички тези лобистки закони, корупционни схеми на ВМРО, заради такива нехранимайковци не може да наричаме всички българи крадци, както те направиха, заяви Марешки Визирайки отново случая с Войводиново и думите на Каракачанов, че „циганите станаха нагли“.

 

На всички подобни твърдения на Веселин Марешки от ВМРО отговарят, че той не си е пил хапчетата и трябва българското здравеопазване да се погрижи за него. На това лидерът на „Воля“ отговори задочно като обяви, че „колкото и пари да налеете в медицината, няма да ми повлияете“.

На обвиненията отговори депутатът Искрен Веселинов, който го посъветва, ако наистина има доказателства да ги предаде на прокуратурата, но да не използва депутатския си имунитет да клевети и да говори лъжи. 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...