200 км полицията гони престъпници - 24novini.bg

200 км полицията гони престъпници

200 километра полицията гони бяло Пежо, спряго с шипове, търсят съучастник на двамата бегълци 200 километра полицията гони бяло Пежо, спряго с шипове, търсят съучастник на двамата бегълци Кадър: NOVA
17.01.2019 | 08:32
(0 гласа)

За гонка като в холивудски филм, в продължение на 200 километра в Централна България, предаде Нова телевизия.

Полицията преследва на територията на няколко общини бяло Пежо, което се е движело с висока скорост с трима мъже в него.

 

Колата е спряна, след като на пътя са били разпънати шипове, но едва на 200 километра от мястото, от където е засечена като нарушител. Шофьорът и неговия спътник са задържани. Те са на 23 и 32 години, но се издирва трети мъж. Около 20 полицаи и специално обучени кучета търсят третия съучастник. Репортажът предаде за стрелба с пистолет в местността, където е изчезнал третият мъж.

Преследването е започнало от Стара Загора, продължило през Чирпан, където отново автомобилът "Пежо" не е спрял. След това са преминали през Пловдив, разклона за Карлово, Казанлък при околовръстния път и през селата в района. Колата е спряна между селата Ръжена и Ягода.

Чут е изстрел, но не е ясно дали наистина е имало стрелба и кой е стрелял. На мястото, където са задържани двамата бегълци, има около 5 полицейски коли.

Само едно от лицата е криминално проявено, заяви пред бТВ Ивайло Иванов - главен секретар на МВР. Той е категоричен, че полицаите не са използвали оръжия. Гърмежите са дошли от хвърлени пиратки от охранител, покрай когото е минала гонката. Имало е и леко ПТП с участието на една от полицейските коли. 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...