Живко Мартинов, бивш депутат от ГЕРБ: "Ако няма суджук, ще ти пратя данъчните" - 24novini.bg

Живко Мартинов, бивш депутат от ГЕРБ: "Ако няма суджук, ще ти пратя данъчните"

Живко Мартинов е заплашвал бизнесмена от Добрич да дава суджука, иначе "ще му прати данъчните да му разбият бизнеса" Живко Мартинов е заплашвал бизнесмена от Добрич да дава суджука, иначе "ще му прати данъчните да му разбият бизнеса"
11.01.2019 | 19:05
(0 гласа)

Живко Мартинов, бивш депутат от ГЕРБ, обвиняем за "суджукгейт":Ако не ми доставиш суджука, ще те съсипя... Когато реша, ще те вкарам в ареста“

 

"Ще имаш големи проблеми, защото съм те вкарал в списъка на фирми, които трябва да дават. И ако не се случи това нещо, ще ти изпратя данъчните да ти разбият бизнеса..."

Това са само част от заканите, заради които Специализираната прокуратура повдига обвинение на бившия народен представител от Добрич на партия ГЕРБ Живко Мартинов. Предстои внасянето на делото в съда, съобщиха от спецобвинението по повод скандала, станал известен като "суджукгейт".

Припомняме, че Мартинов бе обвинен, че е искал суджук и филе "Елена" за премиера Борисов и ГЕРБ от местен производител,

като го е заплашвал с арести и данъчни проверки.

„Акъли не искам, действай по-бързо, че съм ти вдигнал мерника и гледай суджука да е пак хубав като предишния суждук. Ако не ми доставиш суджука, ще те съсипя. Айде давай, мятам те, няма да те чакам много, че си на ръба", плашел производителя Мартинов.

„Нали знаеш, че ми струваш един телефон да те вкарам в ареста. Ще трябва да даваш, докато реша аз. Иначе си пътник“,

били също заплахите на депутата на Бойко Борисов към бизнесмена.

„Нали си знаеш урока. Иначе мачът е свирен за тебе", са били думите на Мартинов, според СРС-та.

"Гледай да не стане грешка със суджука, защото ако не му хареса, си свършил“,

е казвал още Живко Мартинов на пострадалия - А.П.П., като е визирал премиера Борисов, който е трябвало да хареса суджука.

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...