Фейсбук се забавлява със слоновете в Банишора - 24novini.bg

Фейсбук се забавлява със слоновете в Банишора

Фейсбук се забавлява със слоновете в Банишора снимка: Фейсбук
05.01.2019 | 11:02
(1 глас)

Странните животно по софийските улици далеч не са рядко явление напоследък. Лисица се разхождаше из квартал „Изток“, а козел търсеше храна в "Младост". По Коледа овца с еленски рога се разхождаше между "Хиподрума" и "Лагера". 24новини.бг показа и щраус, който подтичваше грациозно по улица във Видин.

 

А снощи „слонове се появиха в Банишора“, показа снимка в групата "Видяно в София". И ако слоновете са шеговита снимка от интернет, то другите животни си бяха съвсем реални. 

 

Това, че снимката със слоновете не е съвсем от София, и не е съвсем реална, не попречи на потребителите да се позабавляват и да измислят

редица смешни истории за това какво биха правили слоновете в "Банишора".

Според един от потребителите търсят къде да се настанят, но място няма заради лошото паркиране. И въпреки че снимката не е от София, спирането наподовява това пред софийските блокове.

Може би на много

софиянци им се иска да „карат“ слон, че да могат да си отмъстят на неправилно спрелите

или на наглите шофьори по кръстовищата.

„Сега дано сте доволни чудовища!

От фойеверките са дошли уплашени слонове от Африка - те гасят пожари като видят..“,

пише дама, а друг я допълва, че тази работа я правят носорозите. Двамата заедно допълват историята, според която африканските слонове дошли да ни спасяват, а скоро може и приятелите им носорози да се появят.

Друг пък пита шеговито

с какво хранят плъховете в Банишора, че толкова са пораснали.

Както винаги потребителите успяват да вмъкнат и най-актуалните проблеми. Този път един от тях успя да вплете

скандала с винетките като пита дали са имали такава, за да стигнат до София.

„2019 година - конете в София еволюираха в слонове“, шегува се друг.

 

Според няколко потребители

това са рецидивисти, избягали от Софийския затвор.

Една от дамите споделя собствен опит с кокошки в София, което я накарало дори да повярва на снимката със слоновете – „На 1 януари в 9:00 до задния вход на блока 2 кокошки маршируваха по плочника и търсеха трохи във фугите... След тази гледка нищо не може да ме учуди“, пише Стоимира Прокопиева.

Естествено не липсват редица коментари, които обвиняват автора на публикацията, че търси внимание или се заяждат, че снимката не е реална. Но всъщност най-важното е забавлението, нали. А очевидно слоновете помогнаха за него, нищо че не са били в София.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...