Елхата от Москва би елхата на Фандъкова - 24novini.bg

Елхата от Москва би елхата на Фандъкова

Елхата, дарена от Москва и елхата на Йорданка Фандъкова. Елхата, дарена от Москва и елхата на Йорданка Фандъкова.
21.12.2018 | 21:34
(1 глас)

Елхата, която беше дарена от управата на Москва на София и поставена до църквата „Св. Неделя“, събра овациите на фейсбук потребителите за разлика от дървото, което Столична община постави пред НДК и чиито светлини кметът на столицата Йорданка Фандъкова запали тържествено. 

 

Подарената от Москва елха пък беше тържествено открита от руските Дядо Мраз и Снежанка в присъствието на руския посланик у нас Анатоли Макаров и заместник-кмета Тодор Чобанов.

 

Елхата пред НДК е вяла и клюмнала, докато тази до „Св. Неделя“ прилича на извадена от американски филм и приканва хората да се снимат с нея.

От публикациите в социалната мрежа Фейсбук се вижда, че елхата от Москва бие многократно тази на Фандъкова по одобрение.

Не отсъстват спорове между потребители дали ни трябват или не подаръци от Русия, както и спорове за историята между русофили и русофоби. Но без значение от историческото минало и политическите отношения между България и Русия, няма как да не се признае, че елхата е красива и засрамва смешното подобие на такава, окичена от Фандъкова.

 

Засрамват я и елхите в редица други български градове, а от грешката си кметът Фандъкова трябва да се поучи, ако е на поста и за следващата Коледа (преди следващите Коледни празници има местни избори).

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...