Ценко Чоков: Борисов, Цацаров и Пеевски управляват държавата - 24novini.bg

Ценко Чоков: Борисов, Цацаров и Пеевски управляват държавата

20.12.2018 | 08:39
(0 гласа)

Това нещо срещу мен идва от голямо ниво – от хора, които управляват държавата. Вие ги знаете, от мен ли искате да ги чуете. Това са Борисов, Цацаров и Пеевски. 

 

Така Ценко Чоков, бивш кмет на село Галиче, обясни пред бТВ защо той е в затвора и от къде идва акцията срещу него.

 

Според Чоков на управляващите не им харесвало, че е доказал, че може да се справя сам.

Той посочи, че малко преди да бъде задържан, от негово име били запкашвани главния прокурор и министър-председателя, но той пуснал сигнал, че някой се възползва от името и профил в социалните мрежи.

Чудя се защо за мен може главният прокурор да възстанови дела, а за Борисов не може, каза Чоков и добави, че визира случая с Мишо Бирата и разговорите с Ваньо Танов.

 

КОНПИ ми направи запор за 3,5 млн. лева. Взеха ми свободата, здравето, бизнеса и най-силовите репресивни органи НАП, КОНПИ, ГДБОП, прокуратура се занимават с мен, псоочи Чоков.

По отношение на снимките в ресторант, докато е под домашен арест, Човков поясни, че се е връщал от зъболекар и тъй като му станало лошо, се отбил в заведението. Там били негови познати. Не е имало алкохол, а само торта и вода на масата, заяви той.

По думите му е бил сниман от охранителите на заместник-главния прокурор Иван Гешев, а снимките нямало как да бъдат публикувани без знанието на прокурора.

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...