"Суджукгейт" достигна нови абсурди - 24novini.bg

"Суджукгейт" достигна нови абсурди

Суджук си правя само то дивеч и то 30-40 кг на година Суджук си правя само то дивеч и то 30-40 кг на година
04.12.2018 | 08:50
(0 гласа)

Драмата "Суджукгейт" достигна днес нови висоти на абсурда. В сутрешния блок на БТВ основният обвиняем по делото - бившият депутат от ГЕРБ Живко Мартинов и основният свидетел - Антон проданов си размениха обвинения, които сякаш са излезли от роман на Чудомир. 

 

Миналата година Мартинов, който беше областен председател на ГЕРБ-Добрич беше обвинен, че е искал 4 тона суджук "за да стигнат до премиера". Той беше изключен от ГЕРБ, подаде оставка като депутат, а главният прокурор оневини Бойко Борисов, казвайки, че нито килограм не е стигал до него. 

 

Днес Мартинов заяви, че всички тези обвинения са абсурдни. Основният му аргумент беше, че той като ловец прави суджук от дивеч, но едва 30-40 кг. на година. Като изсъхнат, стават около 15 килограма, поясни той. Каза, че не е пращал на премиера от суджука си, но пък е черпел всички, които са сядали на масата му, в т.ч. и младежкия ГЕРБ. 

Пълни лъжи, заяви свидетелят Проданов в телефонно включване. Всички знаят, че е искал тонове суджук и ги сушеше в нотариалната си кантора, заяви той. 

 

Той беше наречен дедесар от Мартинов, който пък обясни, че Проданов непрекъснато завличал хора с пари в Добрич и всички знаели. За себе си пък разказа, че е голям благодетел в региона и дори бил спасил туристи от придошлите води на Дуранкулашкото езеро.  "Проданов да обясни как кара Мерцедес последен модел", продължи свадата в студиото. 

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...