Депутат от ГЕРБ: 2 пъти счупена стомна, 3-ти път не връщаме властта - 24novini.bg

Депутат от ГЕРБ: 2 пъти счупена стомна, 3-ти път не връщаме властта

Спас Гърневски Спас Гърневски
18.11.2018 | 11:30
(0 гласа)

Правителството няма да подава оставка, няма да има предсрочни избори и ГЕРБ ще управлява още два мандата, каза депутатът от гражданската квота на ГЕРБ Спас Гърневски пред Канал 3.

 

"Два пъти със счупената стомна, трети път няма. На два пъти премиерът Борисов с жест върна властта, остави топката на голлинията на протестиращите и на тези, които яхваха протеста. И двата пъти те, вместо да вкарат гол, връщаха топката. Трети път няма да има”, каза Гърневски и като аргумент даде, че се изпълнява стриктно програмата на управляващите.

 

Той е категоричен, че няма вътрешни раздори и противоборства в партията. „Парламентарната група никога не е била толкова единна. Тя твърдо стои зад премиера и наченки за вътрешен сблъсък са в главите само на някои определени хора. Но ГЕРБ не е „Позитано” 20”, каза Гърневски.

За сътресенията в коалиционните партньори от „Обединени патриоти” и оставката на вицепремиера Валери Симеонов той коментира:

„Политика на ГЕРБ е да не се меси в отношенията на малката коалиция. Аз съм убеден, че ще си решат проблемите и това не е наша работа. Те изчистиха много неща и това ще изчистят.

По думите му управлението не е имало нужда от укрепване, а Валери Симеонов е направил много сериозен морален акт.

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...