ГЕРБ на колене пред "патриотите" - бламират пакта на ООН - 24novini.bg

ГЕРБ на колене пред "патриотите" - бламират пакта на ООН

Борисов е на колене пред "патриотите", за да се удържи във властта - България бламира документ на ООН Борисов е на колене пред "патриотите", за да се удържи във властта - България бламира документ на ООН
12.11.2018 | 12:37
(0 гласа)

България няма да се присъединява към пакта за миграция на ООН, съобщи след Коалиционния съвет днес Цветан Цветанов. "Решението ни е да не се присъединим към Глобалния пакт за миграцията на ООН", каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

 

"Изразявам задоволство, че България няма да се присъедини към Глобалния пакт за миграция на ООН. Решението е добро, защото в противен случай това би застрашило националната ни сигурност", заяви по темата зам.-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки.

 

Относно протестите в страната Цветанов посочи, че всеки протест е част от формулата на демокрацията.

"Единственото ни изискване е да не бъдат нарушавани законовите разпоредби и правата на гражданите, защото в немалко от случаите вчера имаше провокация и се целяха сблъсъци", коментира още той.

"Цената на горивата не се формира от правителството или коалиционния съвет. Това са пазарни принципи", завърши Цветанов.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...