Марешки: Имунитетите се искат заради вицепремиер, който спи с прокурор - 24novini.bg

Марешки: Имунитетите се искат заради вицепремиер, който спи с прокурор

Марешки и депутатитe от "Воля" още не са дали имунитетите си, поискани от главния прокурор Марешки и депутатитe от "Воля" още не са дали имунитетите си, поискани от главния прокурор
08.11.2018 | 16:29
(0 гласа)

Веселин Марешки: "Атаката с имунитетите идва от вицепремиер, който спи с прокурор"

 

 

Това заяви лидерът на партия "Воля" бизнесменът Веселин Марешки по повод исканите имунитети от главния прокурор на двама депутати от неговата партия и на самия него.

От "Воля" се чудят дали да дадат доброволно имунитетите си или да чакат парламентът да им ги снеме. В изказването си Марешки вероятни визира Красимир Каракачанов, чиято съпруга е прокурор и с когото имат непрекъснати вербални престрелки.

Депутатите от БСП Елена Йончева и Георги Михайлов също са сред тези, чиито имунитети се искат. Те днес обявиха, че се отказват от тях. 

„Запозната съм с методите на репресии на ГЕРБ, това е класическа схема за сплашване. Това обвинение идва само 2 дни след като настояхме за независима техническа експертиза на българските магистрали в европейски лицензирани лаборатории”, каза пред журналисти Йончева. Георги Михайлов коментира: "Щом го е поискал, ще се откажа от него".

Съгласие да даде имунитета си декларира и депутатът от ГЕРБ Борис Кърчев. 

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...