Каракачанов: Ще се гръмна, ако и стотинка от БГ паспорти идва за ВМРО - 24novini.bg

Каракачанов: Ще се гръмна, ако и стотинка от БГ паспорти идва за ВМРО

31.10.2018 | 09:40
(0 гласа)

Ако се установи, че аз или ВМРО сме получили и една стотинка от схеми за издаване на български паспорти, ще се гръмна с личното си оръжие, каза лидерът на ВМРО и военен министър Красимир Каракачанов пред Би Ти Ви.

 

 

Каракачанов посочи, че сам е предложил Петър Харалампиев за председател на председател на Държавната агенция на българите в чужбина и това е било грашка.

В отговор на въпрос той призна, че един от адвокатите, за които говореше вчера Велизар Енчев, е негов адвокат по въпросите на сигурността. Вчера Енчев заяви, че съществуват връзки на ВМРО с адвокатската кантора, която Би Ти Ви намеси в схема за издаване на документи за българско гражданство прди години.

При остър спор с водещия Антон Хекимян, Каракчанов призова да не се спекулира с каузата на живота му - по повод на твърденията, че ВМРО се финансира с пари от продажби на български паспорти.

"Аз имам много грешки, правил съм конюнктурни коалиции, но никога не съм правил грешки спрямо Македония. Откакто аз съм председател на ВМРО, една стотинка от Македония или откъдето и да е не е придобита в наша полза. И ако някой докаже противното, готов съм веднага да напусна поста, да се откажа от политиката и да се гръмна със законно притежавания си пистолет на площада в София", заяви по-рано Каракачанов и за сайта "Епицентър".

 

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Нагоре...