Най-новите политически новини от България, политически коментари - 24novini.bg
Най-новите политически новини от България, политически коментари - 24novini.bg

Мария Йорданова

Два по-дълги уикенда ще имаме през септември заради празнични дни. 

 

"За какво ни е ресор "Земеделие" в Европейската комисия. Ние искаме модерни ресори - "Управление на IT технологии", "Киберсигурност", заяви премиерът Бойко Борисов вчера пред медиите в отговор на въпроса за ресора на българския еврокомисар Мария Габриел в новата Европейска комисия.

 

В списъците с наркотици включват течностите за електронни цигари и наргилета. Това предвижда промяна в Наредбата за класифициране на растенията и веществата като наркотични, предложена от Министерството на здравеопазването.

Премиерът Бойко Борисов присъства на официалното откриване на новата златна мина в Крумовград, в която инвестират Дънди Прешъс Металс. Там той беше посрещнат с гайди. Преди това той се срещна с ръководството на футболен клуб "Арда" и обсъдиха вариантите за финансиране на ремонта на стадиона, на който да се играят домакински мачове. Борисов заяви, че чака плановете на ръководството и сумата на необходимите средства до седмица.

"Няма да има повече оставки в НАП заради хакерската атака. Имаше две такива - на тези, които отговаряха за ИТ сигурността. Те бяха достатъчни", заяви министърът на финансите Владислав Горанов пред журналисти в Крумовград, след като официално беше открита новата златна мина в Крумовград. 

 

Прокуратурата разпространи до медиите още доказателства по делото срещу фирмата "ТАД Груп" и тримата обвинени за хакерската атака срещу сървърите на НАП, при която изтекоха личните данни на милиони българи, съобщи Нова телевизия. 

 

40-годишен мъж е задържан във Варна заради побой над приятелката му, съобщават от пресцентъра на МВР-Варна, цитирани от бТВ. 

 

Премиерът Бойко Борисов отново се качи на джипа и започна да обикаля предизборно. Днес той е в района на Кърджали и на Крумовград. 

 

Започна разследване за установяване причините за пожара край царския дворец в Кричим, съобщи бТВ. 

 

Ръководителят на строителния надзор на ремонта на ул. "Граф Игнатиев" Тодор Тодоров гарантира, че новите колчета, които ще се поставят на мястото на "перките на акули" ще бъдат здрави. Той заяви това в интервю пред БНР.

 

До края на деня може да бъде пуснато движението по АМ "Струма" в посока София в района, където пътят беше повреден след пожар в депо за отпадъци. Това заяви председателят на Управителния съвет на АПИ инж. Георги Терзийски в сутрешния блок на Нова телевизия. 

 

Сметките за получаване на пенсия на 4794 пенсионери са били запорирани през изминалата година заради неплатени сметки за парно, ток, вода и заради дългове към данъчните или към банки.

 

Страница 1 от 44
Харесай ни във Фейсбук
Чуй новините

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...