Най-новите политически новини от България, политически коментари - 24novini.bg
Най-новите политически новини от България, политически коментари - 24novini.bg

24новини

Движението по магистрала „Марица“ е спряно временно при отбивката за Свиленград, в посока Турция.

 

"Най-важно за България е да инвестира в хората. В образование на децата от 0 до 5-годишна възраст, когато много от това, което те ще бъдат един ден, се формира. Да дава възможност за квалификация и преквалификация. Да стимулира бизнесът да инвестира в хората".

Районна прокуратура – Пазарджик наблюдава досъдебно производство за замърсяване на водите на река Марица, от което са настъпили вреди на околната среда – престъпление по чл. 352 от Наказателния кодекс.

 

Законът за хазарта ще ограничи лудостта с талончетата, която през последните години се разпространява, каза Менда Стаянова от ГЕРБ, председател на Комисията по бюджет и финанси в парламента, на заседанието на комисията вчера.

Хороскопът на 24 януари сочи сложен ден за Телец, Рак и Лъв. Водолеите ще се радват на приятелствата си.

 

Има загинал човек при верижната катастрофа на три трамвая, която стана в София току-що. Над 10 души са ранените.

 

В четвъртък ще трябва да намерите кураж да започнете някои неща отначало, след като досега не сте успели да постигнете тяхното положително развитие. Това особено важи в случай, че сте осъзнали грешките си. Днес смело се изправете лице в лице с проблемите си на работното си място или с колеги, които ви създават напрежение и нежелание за работа. Някои от неочакваните събития днес ще имат за цел да изчистят неща от живота ви, за които досега не сте събрали смелост.

Двама от болногледачите от Центъра от семеен тип за хора с деменция в Пловдив бяха освободени. Припомняме, че прокуратурата се самосезира след скандален репортаж по Нова тв. Видеото показва унизително и грубо отношение към настанените в дома.

Фирмите на Кирил Домусчиев, Румен Гайтански-Вълка и на пернишките бизнесмени Димитър Борисов и Иво Иванов ще чистят и извозват боклука на София през следващите 5 години.

 

Съдът отлагаше произнасянето си дали да допусне повторно броене на бюлетините в някои секции, но в случай, че се наложи да изготвим касационна жалба, ние ще продължим да твърдим, че истината за резултата е в чувалите.

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Ако всичко сте правили правилно, сега ще получите достойна награда. Не трябва да извършвате разрушителни действия - да не се къса, чупи, убива нищо.

 

Задушлива миризма от контейнер за боклук, а не изтичане на запалим газ на улица "М. Бичев" между бул. "Данаил Николаев" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", както бе съобщено по-рано от пресцентъра на Столична община, е причината за промяна в маршрута на автобуси на градския транспорт и блокирането на района в час пик снощи, информира БГНЕС.

 

Страница 1 от 81
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...