Най-новите политически новини от България, политически коментари - 24novini.bg
Най-новите политически новини от България, политически коментари - 24novini.bg

Лина Димитрова

Магистър по "Журналистика" с професионален опит в онлайн медии.

Специализирала "Връзки с обществеността и медия маркетинг" в Лондон.

След Истанбул и Будапеща, време е за промяна в София

София се управлява като офшорна кампания. Както при офшорките най-отпред стои лице, което е безразлично на хората, за да не ги дразни, а зад него се крият онези, които прибират голямото парче от баницата. Тези хора вече са ясни - кой да работи в София решават премиерът Борисов и близките му фирми.

 

Андрей Петков е председател на Младежката организация на ДБГ. Той е кандидат за общински съветник в Столичния общински съвет от листата на коалиция "Движение България на гражданите" (ДБГ, ЗНС, НДСВ и Път на младите), които подкрепиха кандидатурата на гражданския кандидат за кмет Мая Манолова. 

 

В бъдещия мандат на Столичния общински съвет ще работим за това Витоша да е за спорт и почивка, а не за гори от бетон, коментира водачът на листата на „Движение България на гражданите“ (ДБГ, ЗНС, НДСВ и Път на младите) Димитър Делчев. 

 

Водачът на листата за общински съветници в София на коалиция „Движение България на гражданите“ (ДБГ, ЗНС, НДСВ и Път на младите) Димитър Делчев и кандидати се срещнаха с граждани в Борисовата градина.

 

Убеден съм, че политика се прави, за да се подобри живота на хората и да се повиши стандарта им на живот. В съвремения свят икономиката и правилното управление на икономическите процеси са доминанта, затова смятам, че икономистите и финансистите най-накрая трябва да заемат своето място в политическия живот.

 

Читатели на 24новини изпратиха до нас сигнал със скандално решение на ОИК - Горна Оряховица, в което местната Общинска избирателна комисия (ОИК) нарушава първо закона, а след това и указания на ЦИК, за да регистрира кандидата за кмет на ГЕРБ. 

 

Денислав Генчев, кандидат за кмет в столичния район Подуяне от дясното обединение Реформаторски блок през 2015 година, е част от листата за общински съветници на коалицията „Движение България на гражданите“ (ДБГ, ЗНС, НДСВ, Път на младите).

Димитър Делчев е председател на дясната партия "Движение България на гражданите". Той е водач на листата за общински съветници на коалиция „Движение България на гражданите“ (ДБГ, ЗНС, НДСВ и Път на младите), която подкрепя Мая Манолова за кмет на София. 

 

София има възможност и заслужава градивна промяна. Мая Манолова показа, че може да работи за каузите на гражданите и да превърне една забравена институция в работеща, именно затова получи подкрепата на активни граждани, които издигнаха кандидатурата й за кмет.

 

Около 50 хиляди автомобила ежедневно, в точно определени часове от денонощието, до точно установени крайни точки са заети от родители, превозващи децата си до учебните заведения. Осигуряването на организиран транспорт до училищата ще намали задръстванията в София.

 

И Борисов, и Фандъкова се хвалят, че ГЕРБ правят паркове и градинки в София, че разкрасяват града, но всъщност единственото гарантирано от тях са незавършени и лошо ремонти и глоби.

 

Лидерът на младежите на „Движение България на гражданите“ и хоноруван преподавател в УНСС също влиза в „състезанието“ за Общинския съвет в София.

 

Страница 1 от 322
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...