Най-новите политически новини от България, политически коментари - 24novini.bg
Най-новите политически новини от България, политически коментари - 24novini.bg

Лина Димитрова

Магистър по "Журналистика" с професионален опит в онлайн медии.

Специализирала "Връзки с обществеността и медия маркетинг" в Лондон.

Директорът на Национален център за заразни и паразитни болести проф. д-р Тодор Кантарджиев коментира пред БНТ, че кърлежите в градските градини са в пъти по-опасни от тези в природата, тъй като първите са по-рискови преносители на заболявания.

Приоритет на ДПС е запазването на публичното финансиране на партиите и субсидия от 11 лева, стана ясно от думите на депутата Йордан Цонев пред БНР. 

 

Тяло на мъж е било намерено във водата на Шуменското езеро, съобщава „Дарик“.

Шофьор с камионче паркира на велоалея на бул. „Ал. Дондуков“ в София. При опит да направи маневра назад водачът съборил и дърво.

От днес привечер ще започне образуването на купесто-дъждовна облачност от Северозапад. Още от днес се очаква да започнат краткотрайни, но интензивни валежи заради преминаването на студен атмосферен фронт.

 

Според ново проучване на Azusa Pacific University всяка трета жена е излизала на среща само заради безплатната храна. 

 

От „Софийска вода“ съобщават за прекъсване на водоподаването в части от София и села около столицата. Очевидно от дружеството не са сигурни колко точно ще продължи спирането на водата затова информират, че ако не бъде възстановено до 7 часа ще има водоноски за битови нужди. 

 

Националният отбор по волейбол за мъже загуби от Русия с 0:3 (20:25, 20:25, 21:25) гейма в мач от четвъртия уикенд във Волейболната лига на нациите, изграл се тази нощ в Бразилия.

ГЕРБ не зависи от партийното финансиране, тя е партия-държава, коментира пред БНТ евродепутатът от БСП и бивш шеф на кабинета на президента Иво Христов. 

Аз съм късметлийка, тъй като когато се лекваше дъщеря ми имаше всички лекарства. След 2009та година функциите бяха иззети от Министерството на здравеопазването и всяка болница започна сама да прави търгове, започна се със спекулации на цените, липса на лекарства.

 

Войната по пътищата е следствие от алчност, некомпетентност, безотговорност и абдикация от страна на българската политическа класа, коментира пред бТВ Богдан Милчев от Института за пътна безопасност.

Намирам за добра идеята да бъдат сложени в ред правилата и да има зони в градовете. Така Полина Карастоянова, председател на „Национален борд по туризъм“ коментира законовите промени, касаещи нивата на шума.

Страница 1 от 280
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Още информация
Нагоре...