Най-новите политически новини от България, политически коментари - 24novini.bg
Най-новите политически новини от България, политически коментари - 24novini.bg

Виолета Асенова

Виолета Асенова е журналист с 15 годишен опит в издания като "Дневник", "Труд" и "News.bg". 

Работила е като редактор на новините в БНТ.

Жена е била тежко ранена след катастрофа на бул. "Възкресение" и бул. "Никола Мушанов". Това съобщиха от пресцентъра на МВР. В последните минути NOVA съобщава, че жената е починала.

 

Неделя ще бъде ден на награди или наказание, според делата ви напоследък.Погледнете честно и открито на своите недостатъци и грешки. Днес мнозина ще се зарадват на неочакван късмет.

 

На 13 юни, в четвъртък, премиерът Бойко Борисов имаше рожден ден и заедно с вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов бе в Шабла, на Зенитния полигон на Военновъздушните сили, където наблюдават учението на военните. От клип, публикуван в страницата на премиера във Фейсбук, се вижда любопитен подарък, който командващият му подари за празника.

Компаниите, стопанисващи магистралите в Гърция, обявиха по-високи цени на тол-таксите от 1 юли тази година и от януари следващата година. Частни дружества, които управляват магистрала „Егнатия одос“, покачват цената на толтаксите за всички видове автомобили, съобщи БНР.

Съсстоянието на 5-годишното момченце, което пострада на футболно игрище в Пазарджик вчера е вече по-добро. Детето беше премазано от тежка метална врата в двора на Спортното училище в града.

 

Днес е Видовден. Народът вярва, че днес Господ изпраща възмездие на всеки, когото е забравил да накаже за греховете му още приживе.

 

Кандидатстудентската сесия на Софийския университет продължава с изпити по история и химия днес. Желаещите да стават историци седнаха на изпитните банки в 9.00 ч. Химиците започват да пишат пък в 14,00 ч.

 

Жена е загинала, след като е била блъсната от автомобил на бул. "Сливница".

Туроператорите се оплакват от нерегламентирана транспортна дейност и от нелицензирани екскурзии. Служителите от туризма пък се оплакват от ниските заплати. Това стана ясно днес по време на срещата между представители на сектора и министъра на туризма Николина Ангелкова.

 

"Ако Мая Манолова е кандидат за кмет на София, по-добре да е като с Румен Радев - с инициативен комитет, но основните поддръжници да са БСП", заяви депутатът от БСП Стефан Данаилов в интервю пред "Епицентър".

 

Депутатите от БСП изпратиха покана до ръководствата на парламентарните групи на ГЕРБ, Обединени патриоти и ДПС за обсъждане на предстоящата промяна в Закона за бюджета, с която ще се измени размерът на партийните субсидии, съобщават от пресцентъра на левицата, цитирани от агенция "Фокус". 

 

В столичния квартал "Надежда" хората разхождат игуана на каишка. Това стана ясно от публикация във Фейсбук групата "Забелязано в София", където Ваня Димитрова е споделила снимката на необичайния домашен любимец, който се разхожда по тротоара с червен нагръдник.

 

Страница 1 от 124
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Още информация
Нагоре...