Най-новите политически новини от България, политически коментари - 24novini.bg
Най-новите политически новини от България, политически коментари - 24novini.bg

Елена Кирилова

Завършила Българска филология в СУ "Св. Климент Охридски". Водещ редактор на нюзрума на Канал 1 в БНТ.  

Работила е като журналист в "24 часа" и "Монитор".

Над половината от психиатричните заведения в страната са в критично състояние. Това обяви здравният министър Кирил Ананиев.

Източна Европа (Полша, Словакия, Унгария, Румъния и България), както и Южна Европа (Испания, Португалия, Италия и Гърция), са изложени в по-голяма степен на замърсители на въздуха, включително фини прахови частици и озон. Това се посочва в доклад на Европейската агенция за околна среда.

Вицепремиерът Красимир Каракачнов обяви мерките си за ромския етнос, част от които будят сериозни въпросителни като трудова повинност и прекъсване на бременности. Каракачанов обеща да подкрепи мерките, заложени в концепцията, със законодателни инициативи на патриотите и да гарантира за изпълнението им с доброволни отряди. 

 

"Чудя се как изглежда специалното място в ада за тези, които рекламиращи Brexit, без дори да имат бегъл план как да го осъществят безопасно". Това заяви днес председателят на Европейския съвет Доналд Туск, по време на съвместна конференция с ирландския премиер Лео Варадкар. 

 

Руското посолство предизвика истинска буря във фейсбук, като снощи обяви, че отваря секция "Попитай посланика", в резултат на което страницата им бе залята от десетки коментари както на отявлени русофили,така и на яростни русофоби. Поводът е Деня на дипломатическия служител.

Адвокатите на банкера Цветан Василев са поискали той да се включи в делото КТБ като даде показания чрез видеовръзка. Специализираният наказателен съд обаче тепърва ще търси решение за това желание.  

След продължително боледуване е починал Тодор Кавалджиев, вицепрезидент на България от 1997 до 2002 година, съобщиха от пресцентъра БЗНС. Кавалджиев беше дисидент и политичекси затворник по времето на комунизма. 

 

Хората, работещи в министерствата и парламента да дойдат като доброволци в обедната си почивка да разливат храната в социалната кухня. За това призова в сутрешния блок на БНТ омбудсманът Мая Манолова. 

 

Близо десетина слаби труса са регистрирани тази сутрин на територията на България.

Змията, която вчера избяга в МОЛ в Пловдив и след масова паника бе издирвана над 9 часа, е оказала лека съпротива при залавянето си, съобщи БТВ. Змията е жълта парагвайска анаконда, вид боа, обяви собственикът ѝ Иво Катрафилов. 

 

Сегашният състав на ЦИК е избран по времето, в което мандатоносител са били БСП. Председателят е номиниран от БСП и БСП доминира в ЦИК. Това заяви депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова за искането на левицата съставът на комисията да бъде обновен за престоящите избори. 

 

14 са пострадалите, 10 са с по-тежки травми, съобщи Мария Георгиева от МБАЛ Сандански за състаоянието на пострадалите във вчерашната верижна катастрофа на АМ "Струма" до Сандански. 

Страница 1 от 195
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Още информация
Нагоре...