Най-новите политически новини от България, политически коментари - 24novini.bg
Най-новите политически новини от България, политически коментари - 24novini.bg

Михаил Андреев

Магистър по "Право". Специализирал "Електронни медии" в Ротердам, Холандия. 

Професионален опит като редактор в онлайн изданията "Лекс" и "Правен свят".  

Спешната среща при премиера Борисов за водната криза стигна до решението София да дадевода на Перник.

Българското семейство, чието 7-месечно дете беше отнето от германските власти, ще бъде съдено в град Винзен за предполагаема злоупотреба, съобщи "Ди Велт", цитиран от БГНЕС. По-рано през седмицата граждани излязоха на протест пред германсото посолство в Софя, за да защитят семейството на отнетото бебе.

 

Като национална банка за развитие ББР планира да инвестира най-малко 15% от своя кредитен портфейл в проекти на енергоспестяващата икономика и еко иновации.

Манолова пита за какво са похарчени над 8 млн. лева от новото държавно предприятие за язовирите, съобщиха от пресофиса на организацията, която тя председателства - "Изправи се.БГ".

 

От 22 януари ще бъде възстановена възможността електронна винетка да се купи 30 дни преди датата на активирането й както за леките, така и за тежките автомобили.

 

Прокуратурата влезе в ТЕЦ-а на Ковачки 'Бобов дол', защото изгарял опасни боклуци. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура в София.

 

Новият държавен ВиК холдинг на Боийко Борисов за 1 млрд. лева е мегасхема за източване на пари. Това е вторият транш на източването след като преди 18 месеца се отделиха 500 млн. лева за 418 язовира, дадоха се на Държавната консолидационна компания и досега не се знае кои и колко са ремонтираните аварийни азовири, а парите ги няма.

 

Държавата отново слага на масата за обсъждане казуса с ръста на болничните през последните години, предаде BTV.

 

Следващият съперник на Антъни Джошуа ще е Кубрат Пулев и около това вече няма въпросителни. Джошуа ще излезе срещу Кобрата в мач за световната титла по бокс до началото на лятото.

Еврокомисията започва консултации за въвеждането на общ механизъм за изчисляването на минимална работна заплата в Европейския съюз.

 

Очаква се повишение на цените на колбасите в търговската мрежа с над 10%. Това каза Атанас Урджанов, председател на Управителния съвет на Асоциацията на месопреработвателите в България (АМБ) пред "Фокус".

Пожарите се гасят с оставки, раздаване на пари и отлагане, но такива похвати изчерпват своята ефективност и не решават проблемите, заяви държавният глава в Белово, цитиран от прессекретариата си.

 

Страница 1 от 223
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...