Най-новите политически новини от България, политически коментари - 24novini.bg
Най-новите политически новини от България, политически коментари - 24novini.bg

Михаил Андреев

Магистър по "Право". Специализирал "Електронни медии" в Ротердам, Холандия. 

Професионален опит като редактор в онлайн изданията "Лекс" и "Правен свят".  

Дясната ръка на Никола Саркози и бивш френски минисътр – Патрик Деведжиан почина от коронавирус.

„Има вероятност учебната година да бъде удължена. Най-много ще бъде засегнати юни месец и малко от юли. До 21 април изоставането с учебния материал не е фатално”.

Средната борсова цена на суровия петрол тип Брент на международните пазари от началото на месеца се понижи с 47.4% от 51.9 долара/барел на 2 март до 26.5 долара/барел на 27 март, съобщиха от Агенция "Митници".

 

Жертвите не COVID-19 у нас станах пет. Починал е мъж на 55 г., който е лекуван от коронавирус в благоевградската болница.

 

Цените на някои храни може да продължително да намалеят, прогнозираха експертите, 16 дни след началото на извънредното положение у нас.

 

На 29 март официално се въвежда лятното часово време. Тази вечер - нощта срещу неделя (на 29 март в 3.00 ч.) ще преместим стрелките на часовника с един час напред.

Представители на властите в Северна Италия изразяват опасения, че жертвите на коронавируса са повече от тези, които се съобщават официално, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

И през следващото денонощие ще се задържи предимно облачно, на места в Югозападна България - с превалявания от дъжд. Минималните температури ще са между 0° и 5°.
Дневните слабо ще се повишат и преобладаващите максимални ще са между 9° и 14°.

1000 бързи тестове ще се направят на полицаи, шофьори от градския транспорт и шофьори на линейки. След две седмици ще ги тестваме пак, за да видим колко са изкарали, колко са рискови, колко са създали антитела, за да се прецени кои могат постепенно да се връщат на работа. Други държави ще правят тестовете през юни, но към момента няма достатъчно. Тоест, ние сме поръчали 1 млн. бързи теста, а тези сега ще ги направим без пари и никой няма да печели от тях. А след това, за пика на кризата, ще тестваме по 20-30 хил. дневно.

Италия остава епицентър на заразата в Европа - коронавирусът отне живота на над 7500 души там, заразените са над 74 хиляди.

 

Мерките срещу разпространението на COVID-19 са удължени до 12 април със заповед на министъра на здравеопазването.

 

По изчисления на Асоциацията за защита на потребителите, над 1,5 млн. българи дължат повече от 3 млрд. лв. на колекторски фирми заради неизплатени дългове, лоши кредити или непокрити сметки.

 

Страница 1 от 241
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...