Първата среща на новия МВР шеф - със синдикатите - 24novini.bg

Първата среща на новия МВР шеф - със синдикатите

Младен Марионв направи пъвата си среща като министър на МВР със синдикатите Младен Марионв направи пъвата си среща като министър на МВР със синдикатите
21.09.2018 | 15:20
(0 гласа)

Направих първата си среща като министър със синдикатите, тъй като те са важни, както за коректив на ръководството, така и като помощ да се запознавам с проблемите. Това каза вътрешният министър Младен Маринов пред журналисти след среща със синдикатите в МВР, предаде „Фокус“.

„Синдикатите са структура, която не е зависима от политическото и професионално ръководство. Би следвало да има обективна оценка на това, което се случва“, посочи той.„Целта на срещата със синдикатите беше да им се представя, те да ми се представят. Всъщност се познавам и съм работил със всички, но вече съм в друго качество“, коментира Младен Маринов.

„Задължението ми е да се представя и да кажа визията за работата си. Да чуя от тях основните проблеми, защото те са организацията, която може да обобщи всички искания и нужди на служителите, които работят на терен“, заяви министърът.

„Основното им искане са законодателните промени. Това се обсъжда отдавна. Имаме съвпадение по отношение на част от социалните пакети. Имаме съвпадение в чисто практическите приложения на документооборота, административната тежест“, посочи Младен Маринов и допълни, че голяма част от въпросите за решаване са свързани с униформеното облекло.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...