Борисов върна на Радев: Да си направи партия или да оглави БСП - 24novini.bg

Борисов върна на Радев: Да си направи партия или да оглави БСП

Борисов и Радев отново ескалираха конфликта помежду си, този път по въпроса ще си направи ли партия Румен Радев Борисов и Радев отново ескалираха конфликта помежду си, този път по въпроса ще си направи ли партия Румен Радев
20.09.2018 | 14:40
(0 гласа)

"Президентът Радев най-сетне да си направи партията или да оглави БСП, да излезе на избори, да си подреди министри и да управлява. Това коментира пред журналисти в Залцбург премиерът Бойко Борисов, цитиран от Агенция „Фокус“.

По думите му държавният глава всеки ден излиза и казва нещо срещу правителството. Във връзка с коментара на президента за новия министър Младен Маринов, Борисов заяви:

„Отговорността се понася от тези, които са избрани да управляват. Като дойдат избори, ще изберат него, друг или трети и той ще назначи необходимия министър. Ние така сме преценили в коалицията, тези хора сме предложили и мисля, че се справят добре. Ще се справят и по-добре", каза Борисов.

Премиерът добави: "Със сигурност може да има и по-добри кандидатури. Всеки ден ние биваме подлагани под критика. Не чухме нищо за БСП, за "Ролс-Ройс"-ите. Ние в България явно повече се вълнуваме за Унгария, без да има тема за нея, а тук разглеждаме Брекзит“, каза той.

"Ние в България ще си говорим за Унгария и дали ще имаме две позиции“, закани се премиерът Борисов.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...