Цветанов: Нанков да стане заместник-министър - 24novini.bg

Цветанов: Нанков да стане заместник-министър

Цветан Цветанов анонсира идеята Николай Нанков да бъде назначен за заместник-министър на регионалното развитие Цветан Цветанов анонсира идеята Николай Нанков да бъде назначен за заместник-министър на регионалното развитие
20.09.2018 | 16:22
(0 гласа)

Николай Нанков е подходящ за депутат, но назначаването му като заместник-министър на регионалното развитие ще бъде добро решение. Това коментира в кулоарите на парламента председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

 

Нанков, който подаде оставка като регионален министър заради трагедията край Своге, от днес не оглавява ведомството.

 

"Министър-председателят е този, който ще прецени дали ще бъде назначен Николай Нанков за заместник-министър, но смятам, че ако се стигне до подобен подход, това ще бъде едно добро решение, за да може действително да се продължи това, което е по сроковете както за тол системата и разбира се, по всички програми, които са свързани с "Региони в растеж".

Няма еднозначно решение от лидерите на ЕС спрямо Унгария, подчерта Цветанов, но България трябва да бъде ясна с позицията си. По думите му твърдо отношение на Съюза към Виктор Орбан не е препоръчително:

"Това преди европейските избори ще създаде други настроения и други усещания за националистическите и популистките партии в Европейския съюз. Знаете, че дори и Европейската народна партия, и всички политически семейства в Европейския съюз са разделени".

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...