ГЕРБ и ДПС: БСП са четвърта политическа сила на местно ниво, да не скачат за пари - 24novini.bg

ГЕРБ и ДПС: БСП са четвърта политическа сила на местно ниво, да не скачат за пари

08.08.2018 | 09:00
(1 глас)

БСП са четвърта политичека сила в местната власт, затова не е редно да скачат толкова за пари. Около това мнение се обединиха кметът на Велико Търново Даниел Панов (ГЕРБ) и кметът на Кърджали Хасан Азис (ДПС) в сутрешния блок на БТВ. 

 

Коментарът им е по повод изнесените вчера данни от БСП, че кабинетът раздава непрозрачно средства само на кметове на ГЕРБ и ДПС, но не и на БСП. 

 

Според Панов обаче ГЕРБ владеят половината от общините в страната, след това има 44 независими кмета и на трето място са кметовете на ДПС. Факт е, че БСП няма градоначалник на нито един областен град.

Панов посочи още, че една четвърт от цитираните от левицата средства са за метрото в София и Европейската столица на културата в Пловдив. По думите му средства са отишли там, където има нужда или там, където общините са представили добри проекти. 

Двамата коментираха и скандала около Бенчо Бенчев и Митьо Очите. 

 

Няма критерий за морал на политиците, всяка организация сама решава как това й пречи на визията, каза Хасан Азис. ДПС не се чувства отговорна за Несрин Узун и Митьо Очите, Узун го каза, че от 10 г. не е в партията, допълни той.

  

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...