Депутатите на ГЕРБ събраха по 200 лева за подарък на Борисов - 24novini.bg

Депутатите на ГЕРБ събраха по 200 лева за подарък на Борисов

Депутатите на ГЕРБ събраха по 200 лева за подарък на Бойко Борисов Депутатите на ГЕРБ събраха по 200 лева за подарък на Бойко Борисов
14.06.2018 | 12:22
(0 гласа)

Народните представители от ГЕРБ са събрали 20 хиляди лева за подарък на председателя на партията Бойко Борисов по повод рождения му ден на 13 юни, вчера. Това съобщи на брифинг в Народното събрание председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той заедно с народните представители от ГЕРБ напусна пленарната зала посредата на дебата за ромската интеграция, за да обяви подаръка на Борисов на брифинг.

Цветанов обясни, че имало голям интерес от страна на журналистите вчера какъв ще е подаръкът от депутатите за Бойко Борисов. Депутатът благодари на народните представители от групата си, че са се отзовали на акцията за събиране на средства за Борисов. Депутатите в групата на ГЕРБ са 95, а обявената сума на подаръка означава, че са събрали по около 210 лева за партийния си шеф.

Сумата ще бъде разделена на две - 10 хиляди лева за дострояване на църква в гр.Бяла и 10 хиляди лева за ремонт на джамия в с. Подайва, община Исперих.

На брифинга в парламента редом до Цветан Цветанов застана кметът на с. Подайва, който трудно се изразяваше на български език, но обясни опорните точки на ГЕРБ, че било видимо това, което премиерът строи. Кметът честити утрешния Байрям на мюсюлманите у нас.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...