Борисов ще отчете пред депутатите визитата си при Путин - 24novini.bg

Борисов ще отчете пред депутатите визитата си при Путин

Премиерът Борисов ще отчита днес пред парламента посещението си в Москва Премиерът Борисов ще отчита днес пред парламента посещението си в Москва
08.06.2018 | 07:54
(0 гласа)

Премиерът Борисов, който все по-рядко се явява на парламентарен контрол в Народното събрание, днес ще направи изключение и ще отчете пред депутатите резултатите от визитата си при Владимир Путин. В петъчния парламентарен контрол Борисов ще отговаря на въпрос, зададен от депутат от „БСП за България“ за визитата в Москва.

Втори на парламентарната трибуна ще се качи вицепремиерът по икономическата и демографската политика Валери Симеонов, за да отчете пред депутатите работата си във връзка с навършването на 160 години от създаването на Болградската гимназия в контекста на демографската политика на Българското председателство.

Най-много въпроси са адресирани до министъра на външните работи Екатерина Захариева - за двустранните отношения между България и Турция, сигурността и обезпечаването на генералното ни консулство в Мюнхен, назначаването на почетен консул на България в Македония, обезщетяването на тракийските бежанци и др.

Участие в петъчния парламентарен контрол ще вземат още министърът на труда и социалната политика Бисер Петков и земеделският министър Румен Порожанов.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...