Първото предаване на Бареков ще е на 16 юни в ТВ "Евроком" - 24novini.bg

Първото предаване на Бареков ще е на 16 юни в ТВ "Евроком"

Николай Бареков вече е правил ТВ проект - ТВ7 - с помощта на Цветан Василев и КТБ, сега прави нов - в Евроком Николай Бареков вече е правил ТВ проект - ТВ7 - с помощта на Цветан Василев и КТБ, сега прави нов - в Евроком
04.06.2018 | 17:07
(0 гласа)

Първото предаване на настоящия евродепутат Николай Бареков и бившия депутат от НФСБ Димитър Байрактаров ще бъде излъчено на 16 юни, събота, по ТВ "Евроком" от 09.00 часа, съобщи Бареков. Вчера той каза, че предаването ще се казва "Бареков и Байрактаров без цензура" и ще се излъчва всяка събота на живо с продължителност 90 минути.

Ще има открита телефонна линия и специална рубрика за Европарламента. Предаването ще е авторско политико-обзорно и в него ще има журналистически разследвания за корупция по високите етажи и в общините, заявяват от екипа.

Бареков обясни, че пофилът на пердаването ще прилича на предаването на "Хайд Парк", "което се излъчваше по една фалирала вече телевизия. Смятам да върна този облик, но показвайки многото и различни гледни точки, като избягвам едностранните и целенасочени послания, които отправяха в студиото на вече несъщестуващото предаване".

"Моята цел е новото ни предаване да покаже лицето на истинската и качествена журналистика и публицистика в България, което в последните години беше забравено. Наши гости ще бъдат политици и общественици от всички парламентарно и непарламентарно представени партии. Ние ще отчитаме обществените нагласи обективно, но не очаквайте да бъдем "манифестация на говорещите глави", заяви Бареков в коментар на новия си телевизионен проект.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...