В парламента ще се преработят с три точки за седмица - 24novini.bg

В парламента ще се преработят с три точки за седмица

30.05.2018 | 09:24
(0 гласа)

Тази седмица българските депутати ще работи с програма от едва 3 точки. Фактът, че толкова малко неща ще имат да изработят предизвика вяла дискусия, но в крайна сметка програмата не бепе увеличена. 

От ДПС призоваха да се добавят точки, защото иначе се уронвал престижа на парламента, но това не беше възприето от останалите депутати. 

За допълнителни точки гласуваха 83 депутати, 29 бяха откровено против, а други 70 се въздържаха, като по този начин броят на мързеливите и апатичните надвиши този на работливите депутати и програмата су остана постна.

Така в крайна сметка депутатите днес ще обсъждат и гласуват на второ четене поправките в Закона за съдебната власт, които като цяло не създават напрежение и поправките на патриотите в Закона за МВР, около който вероятно ще има повече дебат.

 

А утре за целия ден народните представители имат отговорната задача да изслушат министъра на земеделието, храните и горите на основание за промените в общата селскостопанска политика на Европейския съюз след 2020 г.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...