ВМРО: ГЕРБ да кажат с нас или с ДПС управляват - 24novini.bg

ВМРО: ГЕРБ да кажат с нас или с ДПС управляват

29.04.2018 | 11:03
(1 глас)

ВМРО са бесни на ГЕРБ, че са отрязали кандидатът им за КЕВР. Партията на вицепремиера се сърди, че вместо техния човек ГЕРБ са подкрепили кандидата на ДПС. 

 

В интервю за Нова телевизия депутатът от ВМРО Юлиан Ангелов коментира, е техния кандидат е добър енергиен експерт и е можел да допринесе за работата на КЕВР.
Крайно време е ГЕРБ да кажат с кого са партньори – с ДПС или с Обединените патриоти. От близо година насам се наслагват проблеми заради липса на комуникация, заяви Ангелов.
Той допълни, че партията му е категорично против факта, че на важни постове все още има кадри на ДПС, за чиито действия отговорност носи управляващата коалиция. Той се закани да бъде свикан коалиционен съвет заради казуса.

 

Все пак Ангелов се похвали, че ГЕРБ са приели предложението им за това КЕВР да може да се произнася по важни за енергетиката ни сделки.
Дали такава е била цената на неизбирането на Евден Николов, не е ясно.

 

Премиерът Борисов от своя страна отново декларира, че проблеми в коалицията няма.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов потвърди това и заяви, че няма никакви проблеми с премиера. Може би трябва да се търси механизъм за подновяване на диалога в парламента, там скърцат колелцата, но това е въпрос на коалиционен съвет, добави той.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...