Изведоха Иванчева от Спортната палата след 9 часа престой - 24novini.bg

Изведоха Иванчева от Спортната палата след 9 часа престой

Иванчева бе изведена от Спортната палата тази вечер към 23,10 ч., а заместничката й - около два часа по-рано Иванчева бе изведена от Спортната палата тази вечер към 23,10 ч., а заместничката й - около два часа по-рано
17.04.2018 | 23:28
(1 глас)

Към 21:30 зам.-кметът на „Младост“ Биляна Петрова, арестувана днес заедно с кмета на "Младост" по унизителен начин на столично кръстовище, беше изведена от Спортната палата. Към 23:10 ч. от там бе изведена и самата Десислава Иванчева.

 

Двете жени прекараха над 9 часа с белезници на ръцете на столичното кръстовище на ул. "Гурко" и бул. "Васил Левски".

 

Иванчева за малко бе прибрана в Спортната палата, към 18,30 ч., когато над столицата се изля дъжд, но повече от 6 часа бе държана на показ с белезниците на пътното платно.

Тя беше изведена с полицейски автомобил в неизвестна посока.

Двете бяха арестувани за взимане на подкуп в размер на 56 000 евро, което било първата вноска по подкупа, чиято обща сума била 250 000 евро по непотвръдена от прокуратурата информация.

Иванчева и зам.-кметът на „Младост“ Биляна Петрова бяха задържани от МВР, спецпрокуратурата и Комисията за борба с корупцията около 14,00 ч. днес. В колата на Иванчева беше открита сума пари, за която се предполага, че е част от подкуп. "Към 19,00 ч. колата й бе вдигната от "паяк".

Прокуратурата отказа да обясин какво става и да даде факти до 11,00 ч. в сряда, когато ще направи изявление.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...