Радан Кънев: С поведението си Гешев свали Борисов от власт - 24novini.bg

Радан Кънев: С поведението си Гешев свали Борисов от власт

Радан Кънев коментира, че Гешев с поведението си е извадил Борисов от властта Радан Кънев коментира, че Гешев с поведението си е извадил Борисов от властта
13.07.2020 | 17:00
(0 гласа)

„С опита си да атакува по брутален начин президентската институция господин Гешев потъпка публично правовия ред в държавата и в голяма степен предизвика вълната от протести. Господин Гешев, волно или неволно, успя да свали господин Борисов от власт преди изтичането на поредния му непълен мандат.“      

 

 

Такъв коментар направи евродепутатът Радан Кънев за главния прокурор Иван Гешев

и министър-председателя Бойко Борисов в интервю за БНР.      

„Нямам нужда от решението на Конституционния съд, за да Ви кажа, че господин Гешев е предприел противоконституционни действия“, убеден е Радан Кънев.      

Според него оставките на правителството и на главния прокурор са нещо „неизбежно и спешно необходимо“, но недостатъчно.    

 

„Ние се намираме в изключително тревожен момент – заяви Кънев – в разгара на здравна криза, която правителството напълно изпусна. Не знаем какво ще е развитието утре или вдругиден. Половината европейски държави затварят границите си за българи.    

Туризмът ни отново, заради тези проблеми, е в критично състояние. Той е на кота нула. Цялата ни икономика е пред много дълбока криза. Но единственото, което се мисли, е как парите от европейските програми да бъдат откраднати“, посочи още Радан Кънев. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...