ГЕРБ: Цветанов ще прибере партийните врагове на Борисов, прави му услуга - 24novini.bg

ГЕРБ: Цветанов ще прибере партийните врагове на Борисов, прави му услуга

Цветанов ще разчисти ГЕРБ от противниците на Борисов, смята Красимир Велчев от управляващите Цветанов ще разчисти ГЕРБ от противниците на Борисов, смята Красимир Велчев от управляващите
05.07.2020 | 21:26
(0 гласа)

Цветанов ще си прибере противниците на ГЕРБ и така ще направи услуга на Бойко Борисов. 

 Тази теза коментира зам.-председателят на парламентарната група на управляващата партия Красимир Велчев пред БНТ.

Цветан Цветанов ще си прибере противниците на ГЕРБ, казва Велчев.

Той коментира още, че, когато една партия расте, тя става все по-трудна за ръководене, защото се появяват все повече и повече хора, които се чувстват недооценени.

По думите му ГЕРБ нямала нужда от хората, които да работят против нея отвътре.

Цветан Цветанов бил човек, който дал много на ГЕРБ. „Но когато много работиш, много и грешиш“, подчерта Вълчев.

Велчев заяви, че Цветанов е напуснал само преди няколко месеца ГЕРБ и с атаките си сега, би трябвало да отчита и своята в своята отговорност.

"С упреците си към ГЕРБ може би той иска да оправдае своето напускане. Но не можеш да ги кажеш тези след като 14 години си имал цялата власт. Той кадруваше навсякъде, назначаваше и махаше хора. Борисов му беше дал така каквато самият Борисов не е имал. И в един момент да се обърнеш и да кажеш такива неща", коментира депутатът.

Той счита, че бившият втори в ГЕРБ ще създаде своя политически проект с бивши членове на ГЕРБ, с което ще направи услуга на Борисов и партията му.

„Цветанов ще ни направи добра услуга, като събере противниците на ГЕРБ.

Няма по-лошо нещо от това да имаш хора, които работят против теб в собствената ти организация “, каза Велчев като тока потвърди теченията за разпад в партията на Борисов и отявлени противници в партийните редове.на методите му на управление.

Депутатът визира недооценени кадри, които са често явление в партиите.

Припомняме, че самият Цветан Цветанов потвърди на 27 юни, че през септември ще прави собствен политически проект, в който, по думите му, ще избегне грешките, котио е правил при изграждането на ГЕРБ.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...