Радев: Заради Борисов се лепна позорно петно върху България - 24novini.bg

Радев: Заради Борисов се лепна позорно петно върху България

Румен Радев заяви, че заради Борисов на България е лепнато позорно петно на "мутренска държава" Румен Радев заяви, че заради Борисов на България е лепнато позорно петно на "мутренска държава"
27.06.2020 | 08:15
(0 гласа)

Властта крачи към пропастта. Кой нормален инвеститор ще вложи парите си в България, когато вижда, че тук се погазва законът. Хиляди българи емигрираха, а сега ще започне да напуска и бизнесът.

 Така президентът Румен Радев продължи с острите си критики към управляващите

и работата на прокуратурата. Държавният глава е на двудневно посещение в Шуменско.

"Ежедневно чуваме декларации от прокуратурата как имат еднакъв подход независимо от социално и обществено положение. Което наистина гали ухото. Но тези думи ежедневно катастрофират в действителността, защото виждаме как се прилагат абсолютно селективен подход и двойни стандарти - и по отношение на казуси, и по отношение на тяхното хвърляне в публичното пространство и по отношение на тяхното криене. По този начин се създава недоверие у хората за прокурорски рекет. С такъв тип отношение не може да цари справедливост", каза президентът.

По повод вчерашната му среща с началниците на службите, той заяви, цитиран от в. Сега:

"В България има пробив на сигурността в управлението на държавата в лицето на министър-председателя

и по този начин върху страната ни се лепва едно позорно петно.

Такъв имидж ни представя като мутренска държава и срива усилията и лишенията на цяло едно поколение за нашата евроинтеграция.

Президентът посети днес Нови пазар, а после участва в празненствата за Деня на Каспичан. В съботния ден Румен Радев ще гостува в шуменското село Мадара.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...