Пиарката на Борисов призна: На заплата при Божков беше член на семейството ми - 24novini.bg

Пиарката на Борисов призна: На заплата при Божков беше член на семейството ми

Човек от семейството на пиарката на Борисов бил на заплата при Васил Божков Човек от семейството на пиарката на Борисов бил на заплата при Васил Божков
06.06.2020 | 19:40
(0 гласа)

В отговор на призива на Васил Божков от днес премиерът Борисов да признае защо е пращал пиарката си в офиса на бизнесмена всеки месец, пиарката Севделина Арнаудова отговори, че е било служебно.

 

 

Но заедно с това използва да изпревари следващата порция разкрития на Божков като сама обяви, че член на семейството й е работил при Божков години наред.

"Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза. И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! ", написа тя.

"От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълнение на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии", посочи още Арнаудова.

 

"Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години.

Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната - в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала - главен изпълнителен директор на bTV!", посочва още тя.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...