Борисов се оплака на 6 май: Не е честно да работим без заплати - 24novini.bg

Борисов се оплака на 6 май: Не е честно да работим без заплати

Бойко Борисов се оплака на 6-ти май, че не е честно той и министрите, заедно с пресцентъра му, да работят без заплати Бойко Борисов се оплака на 6-ти май, че не е честно той и министрите, заедно с пресцентъра му, да работят без заплати
06.05.2020 | 20:10
(0 гласа)

Втори месец сме без заплати, не е честно. Вече втори месец сме без заплати. Ето, и политическите кабинети - и колегите ви от пресцентъра, и шифката ми на кабинета. Не е честно. А никога не сме работили повече. Министрите ми са без заплати.

 

 

Това каза премиерът Бойко Борисов по време на посещението си в с. Црънча

на демонстрациите на командосите на полигона до Пазарджик по повод 6-ти май.

Сега ще видим какво ще става на 13-ти и после ако е пак така - няма да е честно, заяви пред медиите премиерът от село Црънча, предаде БТВ.

"В петък ще вземем решение да отменим на 13-ти извънредното положение и да продължим санитарните мерки.

Ако тръгнат нагоре бройките, затваряме всичко наново. Сега полицията от КПП-тата ще я ползваме да охраняваме старческите домове. Празник е, но не е преминала заразата, как ще започне туризмът в такава ситуация?! На обед почваме съвет какво ще се прави. Всяко едно разхлабване е следствие на дълго работене със специалистите.

Ако сме дисциплинирани като гражданско общество, ще върви леко бизнеса, спазването на мерките ще бъде допълнително условие.

Нищо не сме разхлабили допълнително. Това, че сме позволили да тичат, да спортуват, са мерки, които касаят здравето. Нищо не сме разхлабили, което да допринесе за бюджета. България е с най-либералните мерки." - допълни премиерът.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...