Сидеров: Борисов да оправи ареста, може да му се наложи да лежи тук - 24novini.bg

Сидеров: Борисов да оправи ареста, може да му се наложи да лежи тук

Волен Сидеров напусна ареста срещу 100 хил. лв. гаранция и призова за ремонт на ареста Волен Сидеров напусна ареста срещу 100 хил. лв. гаранция и призова за ремонт на ареста
17.04.2020 | 20:00
(2 гласа)

Столичният общински съветник и лидер на партия "Атака" Волен Сидеров трябва да заплати общо 100 000 лв., за да излезе на свобода, съобщиха от прокуратурата.

Той получи още две обвинения заради отправени заплахи към прокурорите,

които го разследват, за да не изпълнят служебните си задълженията. След образуване на новото досъдебно производство на Сидеров му е определена гаранция от 50 хил. лв.

Той беше задържан преди два дни за 24 часа в ареста на 3-то РПУ, след като бе обявен за общодържавно издирване от прокуратурата, а в ранния следобяд сам се яви в СДВР, за да му бъдат предявени обвиненията от софийската районна прокуратура.

"Не съм се укривал, няма никакво основание да ме издирват.

Влизаме да приемем обвинителния акт, действаме по закон", каза Сидеров, цитиран от партийната телевизия при пристигането в столичната полиция.

На излизане от ареста Волен Сидеров призова премиера да бъдат отпуснати пари за ремонт на килиите в 3-то РПУ.

"Първо на тоалетните, защото са в ужасно състояние. А нищо не се знае, може да му се наложи да лежи тук, така че нека да се погрижат да има нормални условия", заяви той пред журналисти.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...