Борисов: Нямам нищо общо с подслушването на Радев - 24novini.bg

Борисов: Нямам нищо общо с подслушването на Радев

Борисов заяви в Мюнхен, че няма връзка с подслушването на президента Радев Борисов заяви в Мюнхен, че няма връзка с подслушването на президента Радев Архив
17.02.2020 | 19:03
(1 глас)

Бойко Борисов: "Нямам нищо общо с подслушванията"

Това каза по време на посещението си в Мюнхен премиерът Борисов, попитан за подслушването на Румен Радев.

Той отговори на нападките на БСП и категорично заяви, че няма нищо общо и че не е подслушвал президента Радев.

"ДАНС, МВР, ДАР работят по свои закони. Аз не само че нямам достъп до СРС-тата, не само че никой не ме пита, и не е редно да ме пита, а и всички СРС-та се разрешават от съда. Къде има разрешено за президента да бъде подслушван от съда?!

Ако някой е цопнал някъде, това не е моя вина. Просто искат да изхвърлят проблема си към мене. Чух, че от три месеца не са идвали прокурорите в сряда на сбирката.

Защото с този прокурор се разбрахме да се размаже всичко живо, което си е позволило да цапа въздух, земя, вода.

Много ви моля, не искам по никакъв начин да ме замесвате. Когато партията на Радев ме послушваше в тоалетната, аз не обвиних никого. Аз стиснах зъби. Заклевам се, че нямам нищо общо с това", каза Борисов.

Борисов отбеляза и стратегическото значение на енергийните проекти за България. "България отново беше дадена за пример за справяне с нелегалната миграция. За разлика от предишни правителства и премиери, аз нищо не съм скрил нито в Белия дом, нито в Брюксел.

"Балкански поток" и интерконекторът с Гърция са стратегически важни за България и за това се работи с пълна сила", каза още премиерът.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...