Борисов: Аз съм болен левскар - 24novini.bg

Борисов: Аз съм болен левскар

Борисов се нарече "болен левскар" и каза, че и след Божков "Левски" ще го има Борисов се нарече "болен левскар" и каза, че и след Божков "Левски" ще го има
24.01.2020 | 07:40
(0 гласа)

 

Борисов: “Аз съм левскар всички знаят и то болен левскар. Левски го е имало преди мен, ще го има и след мен. Имало го е преди Божков и ще го има след Божков. Завинаги".

Няма връзка между Професионален футболен клуб Левски и доклада на държавната финансова инспекция (АДФИ), посочи в началото на правителствено заседание премиерът Бойко Борисов.

 

Вчера стана ясно, че над 200 млн. лева не са постъпили в хазната заради различно третиране на лотарийните оператори.

Борисов определи като „дълбоко неверни“ твърденията за национализация на частните лотарии и потвърди, че утре ще разговаря с феновете на Левски и ще ги запознае с доклада на финансовата инспекция:

 "Трябва ли, когато дойде този доклад по презумпция, защото мога да си помисля неща, да трябва да го скрия?", попита Борисов на заседанието на МС и добави: 

"За каква национализация – изведнъж започват някакви срещи с фенове, някакви предупреждения –

за какво, че не съм скрил доклада ли?!

Никой на никого не взима фирма, тази дейност е лицензионна и ако някой не си е платил таксите, ще му се отнеме лиценза, фирмата си е негова“, добави премиерът.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...