Цветанов ще прави политически проект през март - 24novini.bg

Цветанов ще прави политически проект през март

Цветанов ще прави политически проект през март, разказват от ГЕРБ Цветанов ще прави политически проект през март, разказват от ГЕРБ
24.12.2019 | 14:21
(2 гласа)

Цветан Цветанов стартира политически проект през март, зад който стои проамериканско бизнес лоби и хора с пари отвъд Океана, заяви източник от най-близкото обкръжение на бившия втори в ГЕРБ. Това потвърждава и думите на Цветанов от преди няколко седмици, че работи за братя Вълневи, които бяха собственици на телевизията BIT и от години развиват бизнеса си в САЩ.

 

 

В ГЕРБ се говори, че най-вероятно Калин Каменов, кмет на Враца и кадър на Цветан Цветанов в ГЕРБ, ще бъде издигнат за лидер.

Ако Цветанов направи политически проект през март, това означава, че ще играе на парламентарните избори и ще отнеме от гласовете на ГЕРБ.

Бившият втори в партията има силно влияние в структурите в Благоевград, Русе, Враца, Кърджали, Плевен и Добрич.

Проектът “Цветанов” работи и за БСП, тъй като намалява от силата на ГЕРБ.

Наблюдатели спрягат сценарий, че ако Борисов реши за пореден път да отида на предсрочни избори, ще провали проекта на Цветанов.

В същото време ще хване БСП в слаба подготовка, защото тогава Левицата ще избира лидер.

Предсрочен вот обаче означава, че президентът Румен Радев ще прави служебния кабинет.

И ще посочи премиер. Който със сигурност няма да е удобен за ГЕРБ, ако се съди по заявката на Радев от преди 2 години да се изчистят кадрите на ГЕРБ от администрацията.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...