Депутатите продължават с Бюджет 2020 - 24novini.bg

Депутатите продължават с Бюджет 2020

Парламентът продължава с окончателното гласуване на Бюджет 2020. Парламентът продължава с окончателното гласуване на Бюджет 2020. Архив
05.12.2019 | 08:00
(0 гласа)

Днес народните представители ще продължат окончателното гласуване на Бюджет 2020. Депутатите са в бюджетна процедура от вторник, когато разгледаха бюджетите на НЗОК и ДОО за догодина. 

Вчера започна разглеждането на Закона за държавния бюджет и до момента е приета финансовата рамка на бюджета, бюджетът на съдебната власт и част от бюджетите на министерствата.

Днешното пленарно заседание ще започне с разглеждане на бюджета на Министерството на образованието.

След това народните представители ще разгледат бюджетите на Министерството на околната среда и водите, на Министерство на културата и други. 

В програмата за работа на Народното събрание е включено и обсъждане на взаимоотношенията между общините и централния бюджет през следващата година и предложенията в преходни и заключителни разпоредби, постъпили между двете четения.

Народното събрание ще разгледа и предложението на Валери Симеонов и Менда Стоянова в Закона за туризма за създаване на условия за спазване на законодателство при електронните платформи за настаняване. Част от предложенията между двете четения са свързани с финансирането на политическите партии.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...