Волен Сидеров ще организира протести срещу вдигането на данъците в София - 24novini.bg

Волен Сидеров ще организира протести срещу вдигането на данъците в София

Волен Сидеров заяви, че ще организира граждански протесри срещу предложението на столичния кмет Йорданка Фандъкова да се увеличат данъците за старите автомобили. Волен Сидеров заяви, че ще организира граждански протесри срещу предложението на столичния кмет Йорданка Фандъкова да се увеличат данъците за старите автомобили. Архив
02.12.2019 | 17:40
(0 гласа)

Ще организирам граждански протести срещу намерението на столичния кмет Йорданка Фандъкова и Столичния общински съвет да вдигнат данъците на автомобилите в София. Това заяви лидерът  на "Атака" и Общински съветник Волен Сидеров в сутрешния блок на БНТ днес. 

 

 

Той смята, че

идеята не е добра, защото постъпленията в държавната хазна са достатъчни.

Атакистът

не подкрепя и план-сметката за парите за почистване, която предстои да бъде обсъдена на 30 декември. 

"Няма никакво позоваване на база на какво се изчисляват въпросните 67 млн. лв. Чии за тези фирми? Има ли, няма ли корупция? Защо толкова скъпо струва чистотата на София, която в крайна сметка не е чиста?", запита той.

Волен Сидеров заяви, че парламентът не му липсва и дори е доволен, че не е там. 

"Не може да ми липсва парламент, в който се взимат антинародни решения", категоричен е той и допълни, че "Атака" няма как да е партньор на управляващите и няма да участва в Коалиционен съвет". 

"Припомянме, че партията беше част от Тройната коалиция "Патриоти", която е сключила споразумение с ГЕРБ за управление на държавата", подчерта атакистът и добави, че "ГЕРБ стимулира изолирането на "Атака", тъй като станахме неудобни, а НФСБ и ВМРО бяха просто инструмент - отвертката и клещите." 

Според Волен Сидеров ГЕРБ е виновникът "Атака" да не е в управлението. 

"Социалният министър Бисер Петков отдавна трябваше да е отстранен. Това министерство не е социално, а по-скоро работещо за чужди НПО-та. Мога да направя критичен анализ на всяко едно от министерствата в кабинета на Бойко Борисов", допълни общинският съветник. 

Според Сидеров за сваляне е и силовият министър Красимир Каракачанов.

"Отдавна ми дават сигнали за крупни далавери във военното министерство. Ще ги подредя в една папка и ще ги дам на новия главен прокурор, който ми казват, че бил много добър", закани се той.

По отношение на протестите срещу издигането на Валери Симеонов като зам.-председател на Народното събрание лидерът на "Атака" заяви, че

бившият му коалиционен партньор не трябва въобще да заема някакъв видим пост в политиката.

"Трябва да направя едно извинение, защото аз съм до голяма степен виновник той да е и в политиката, и в парламента", посочи Сидеров.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...