Ана Вилфан, ДБГ: Ще настоявам за прозрачност при харченето на парите на хората - 24novini.bg

Ана Вилфан, ДБГ: Ще настоявам за прозрачност при харченето на парите на хората

23.10.2019 | 19:40
(0 гласа)

Искам да знам къде отиват парите от данъците на всички софиянци, как се разпределят и колко прозрачно се управляват. Тази информация трябва да е достъпна за всеки данъкоплатец и това ще бъде моя задача в Столичния общински съвет.

 

Това заяви кандидатът за общински съветник в столицата Ана Вилфан. Тя е представител на „Път на младите“ в коалицията „Движение България на гражданите“ (ДБГ, ЗНС, НДСВ, Път на младите), която подкрепя Мая Манолова за кмет.

 

В мое лице гражданите ще имат общински съветник, който не се страхува да пита и който се интересува от проблемите им. Тя изрази мнение, че липсата на промяна се дължи именни на това, че 14 години управлението е по един модел.

София е мръсна, мият се улици преди избори, след скандали се правят удобства, а няма дори базови условия. Този процес, както виждаме, е доста труден, защото явно текущите общински съветници „следят“ разходването на парите на столичани спейки, добави тя.

Вилфан заяви, че ще има постоянна връзка с хората и ще дава ежемесечно отчети за свършената от нея работа като общински съветник.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...