Манолова: Кметът има ресурс да решава проблемите на гражданите - 24novini.bg

Манолова: Кметът има ресурс да решава проблемите на гражданите

Манолова заяви, че ще работи с всички общински съветници. Манолова заяви, че ще работи с всички общински съветници. Кадър: Нова телевизия
21.10.2019 | 17:25
(0 гласа)

Кметът има огромен ресурс, ако иска да се посвети на проблемите на гражданите. Той може да реши проблемите с мръсния въздух, с детските градини, с тротоарите, с дупките.

 

 

Това заяви независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова в предаването „Плюс-Минус“ днес.

"Моята кампанията върви с настроение и с много срещи на терен. Срещам се с хората, слушам ги, чувам техните проблеми, решавам някои от тях"

, допълни Манолова и заяви, че

"проблемите на гражданите на София ще са пред скоби". 

"Опонетът ми избра да заложи на мръсната кампания, но аз се старая да не обръщам внимание", каза още гражданският кандидат.

Според Манолова

"хората не се интересуват от това какво ще си кажем с Фандъкова, а се интересуват от това как ще решим техните проблеми."

На въпрос с коя листа за общибнски съвет ще работи, гражданският тя заяви:

"Ще работя с абсолютно всички общински съветници, включително и с Фандъкова, която е водач налистата на ГЕРБ. 

Когато става дума за конкретни решения на проблемите, не смятам, че ще има общински съветник, който да гласува срещу интереса на столичани."

Манолова допълни, че ще направи така, че да бъде публично кой общински съветник как е гласувал, а към кметът ще има граждански борд с експерти по различни теми.

"Когато имам подкрепата на гражданите и тяхната експертизата, няма да имам проблем с прокарването на важните решения",

категорична бе тя.

На въпрос с какви средства се финансира кампанията й

гражданският кандидат обясни, че средствата могат да се видят на сайта на Сметната палата, както и в сайта на кампанията.

„Там има пълен списък с дарителите, преведените суми и направените разходи. Това е динамичен процес, в който последните внесени суми може и да не бъдат отразени на секундата", обясни Манолова.

 

 

"Моите два имота са публично декларирани, известни са, анализирани са и бяха обявени от дадени медии още в началото на кампанията",

обясни Манолова. 

„Влязох във властта през 2005-та година с два имота и към момента имам два имота“, заяви гражданският кандидат и допълни, че единият е апартамент в столичния кв. „Хладилника“, а другия е адвокатска кантора, купена с кредит.

„Не съм закупила имотите на цени, по-ниски от пазарните“, каза още Манолова.

"Ако сте прочели внимателно анализа на Бивол ще видите, че съм представила пазарната оценка, изготвена от двама експерти и това е реалната цена", завърши изказването си тя.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...