Йончев: От Фандъкова 14 години се чуват само обещания. С Манолова ще дойде промяната - 24novini.bg

Йончев: От Фандъкова 14 години се чуват само обещания. С Манолова ще дойде промяната

21.10.2019 | 14:19
(0 гласа)

Това са първите избори в София от много време насам, в които има сериозни опоненти. Ние подкрепяме Мая Манолова, защото тя има визия и воля да промени София. 

 

Tова заяви лидерът на ЗНС и кандидат за общински съветник от листата на коалиция „Движение България на гражданите“ (ДБГ, ЗНС, НДСВ и Път на младите) Румен Йончев.

 

Той изтъкна, че откакто Фандъкова управлява София, слушаме красиви обещания, които обаче не се случват. Преди местни избори ни се казва „следващия път“, в „новия мандат“ и така сега ни говорят за четвърти мандат на ГЕРБ. В програмата на ДБГ и г-жа Манолова реформите ще се случат в рамките на идващите 4 години, уточни председателят на ЗНС.

В общинския съвет има хора, на които не им знаем имената, след изборите СОС става единна структура, няма опозиция - всички потъват в едно блато. Няма управляващи, няма опозиция, и заедно покриват това, което се случва вътре,

смята Йончев. 

Вече има едно цяло пололение, което не помни друго управление освен това на ГЕРБ. А това не е особено добро заключение, не говори добре за демокрацията, каза още Йончев.

Очевдино г-жа Фандъкова няма как да оправи общината, която е боледуваща. А има нужда от нов кмет на София и нов общински съвет,

заяви Йончев. 

Видимо е вече, че волята на столичани е да има промяна. Няма разделение на партии, а всеобща нагласа. И тук вече се появява Мая Манолова, която е граждански кандидат и обединява различни хора. Явява се с голяма програма - над 300 мерки за промяна на София. Предложения, които са съвсем реални, изпълними в рамките на 4 години, които ще доведат до резултат, завърши лидерът на ЗНС.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...