Фандъкова не отговори на гражданин за незаконни постройки (видео) - 24novini.bg

Фандъкова не отговори на гражданин за незаконни постройки (видео)

Йорданка Фандъкова не отговори на въпрос на гражданин 24новини
17.10.2019 | 19:00
(0 гласа)

Кметът на София и кандидат за четвърти мандат от ГЕРБ Йорданка Фандъкова не отговори на въпрос на гражданин. Това се случи по време на среща с жители на квартал Красно село.

 

 

Мъж, който работи на пазара в района, попита кандидат-кметицата относно тротоара, който води до метростанцията и е изключително тесен, което налага майките с детски колички да слязат от тротоара на пътното платно, както и за незаконни постройки близо до метростанцията, която предстои да се открие.

По думите на гражданина една от сградите там, в която се помещава търговски обект, е незаконна и не фигурира в устройствения план на района.

Фандъкова обаче препрати гражданина към районния кмет на "Красно село" и кандидат за Христо Апостолов и не обърна внимание на проблема.

Няма частна, няма не частна, когато става въпрос за недвижимо имущество означава, че трябва да направим всичко възможно, заяви районният кмет.

По думите на гражданина няколко от постройките на пазара са незаконни и е издадена заповед за премахване през май месец тази година заради условията на Метрополитен на 30 метра от изхода на метростанцията. Същата заповед е получена и от директора на "Пазари Юг" Николай Попов.

Районният кмет обясни от своя страна, че в момента се водят преговори с частниците за отчуждаване на частния имот и след това ще се пристъпи към процедура на отчуждаване и премахване на незаконните обекти.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...