Делчев: Гарантираното от ГЕРБ са незавършени ремонти и глоби - 24novini.bg

Делчев: Гарантираното от ГЕРБ са незавършени ремонти и глоби

Делчев: Западен парк е поредният провален проект
10.10.2019 | 19:09
(0 гласа)

И Борисов, и Фандъкова се хвалят, че ГЕРБ правят паркове и градинки в София, че разкрасяват града, но всъщност единственото гарантирано от тях са незавършени и лошо ремонти и глоби.

 

Такова становище изрази водачът на листата на коалицията „Движение България на гражданите“ (ДБГ, ЗНС, НДСВ, Път на младите) Димитър Делчев, който провери какво се случва с ремонта на Западен парк.

 

Ремонтът трябваше да е приключен през юни, а в Западен парк всичко все още е дупки и кал. Тук е опасно за разходка с деца, тъй като огромните дупки, подготвени за лампите, не са обезопасени, и всеки може да падне, посочи той.

Делчев припомни, че Западен парк е един от обектите, за които има съдебно дело срещу Столична община с искане от МРРБ за връщане на част от парите по проекта.

Столична община вече е осъдена да върне 1,7 млн лева от проект за ремонт на 26 училища и детски градини, а висят дела за още близо 2,5 млн. лева и то за знакови обекти като Западен парк, „Граф Игнатив“, посочи още Делчев. Наложените санкции и лошото изпълнение показват само, че гарантираното от ГЕРБ са дупките и глобите, които ще плаття не Борисов и Фандъкова, а данъкоплатците, допълни той.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...