Вместо да остане в чужбина, Ана Вилфан става общински съветник - 24novini.bg

Вместо да остане в чужбина, Ана Вилфан става общински съветник

Вместо да се реализира във Великобритания, Ана Вилфан избира да се прибере в България Вместо да се реализира във Великобритания, Ана Вилфан избира да се прибере в България Снимка: 24новини.бг
09.10.2019 | 17:20
(0 гласа)

Ана Вилфан е едно от младите лица в местните избори в София тази есен. 

 

Тя е едва на 26 години, завършила е юридическото си образование в чужбина, но избрала да се прибере в България,

защото смята, че от всеки българин зависи как ще изглежда страната му.

Вместо да остане във Великобритания, подобно на много завършили там, Ана се връща в България. У нас тя има частна практика като медиатор, а сега се включва в изборите, защото иска да участва в промяната на София, вместо да е страничен наблюдател.

Избрах да се прибера в България, но не ми харесва управленския модел,

интересувам се какво става в Общината и как мога да бъда полезна за развитието на града ни и младите хора тук, споделя тя.

Ана Вилфан е част от Инициативния комитет, издигнал Мая Манолова за кмет и кандидат за общински съветник от дясно-центристката листа на коалицията „България на гражданите“ (ДБГ, ЗНС, НДСВ, Път на младите), които подкрепят кандидатурата на бившия омбудсман за градоначалник.

Вилфан е на трето място в листата като част от гражданската квота.

Тя е категорична, че като общински съветник ще следи как се харчат парите на данъкоплатците и няма да допусне да изтичат в корупционни схеми. Ще защитавам интересите на столичани, които искат София най-накрая да бъде равностойна европейска столица, заявява Ана.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...