Делчев: Борисов е изплашен, вече не може да скрие направените поразии - 24novini.bg

Делчев: Борисов е изплашен, вече не може да скрие направените поразии

08.10.2019 | 15:40
(0 гласа)

Тази сутрин Бойко Борисов активно се включи в агитацията за изборите в София с реклама на Фандъкова и нападение над конкурентката й Манолова. И всичко щеше да е в реда на нещата, ако не беше премиер, на когото е забранено да работи в предизборни кампании на партии. Поне отпуска да беше взел, като ще агитира.

 

Така Димитър Делчев, водач на листата на „Движение България на гражданите“ (ДБГ, ЗНС, НДСВ и Път на младите), подкрепяща Мая Манолова за кмет, коментира думите на премиера Борисов от тази сутрин.

 

Иначе, който го е гледал, е видял уморен и изплашен председател на партия, който вече не може да скрие направените поразии.

Като да излъже медицинските сестри, че им е увеличил заплатите и да замазва колко много са се увеличили парите за здравеопазване през последните 10 години. Ама медицинските сестри не разбрали, пациентите и докторите явно също. И затова бягат в чужбина, продължава Делчев.

Колкото до атаката срещу Манолова как нямало да има достатъчно общински съветници, които да й гласуват бюджета - и за това излъга, по-скоро ще има. Но и да няма пълно мнозинство, Манолова ще работи с бюджета от тази година, защото такива са правилата (за който ги знае). А с бюджета на Фандъкова всеки може да управлява, завършва той.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...